foto: locuință din jina, distrusă de flăcări

Pompierii sibieni au intervenit, marți dimineața, la Jina, după ce, în jurul orei 05:00, un apel pe numărul unic de urgență 112, solicita intervenția acestora pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.

foto: locuință din jina, distrusă de flăcări

„Pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere, o cisterna cu apă, o autospecială de intervenție și comandă și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unor anexe gospodărești, existând risc de propagare la casa de locuit și alte anexe învecinate”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, reușind să salveze casa și anexele învecinate. În urma incendiului a ars acoperișul anexelor pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp, încăperile fiind afectate de incendiu în totalitate. De asemenea a ars și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 30 mp, iar acoperișul unei anexe învecinate a fost afectat pe o suprafață de aproximativ 10 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un aparat electrocasnic defect (frigider). Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Ultima oră

Comentariul meu