update cutremur puternic marți după amiază în românia. s-a simțit tare și la sibiu!

Un cutremur cu o magnitudine estimată de 5,7 s-a produs marți, 14 februarie în România. Seismul a avut loc în jurul orei 15.16 în zona Olteniei. Acesta s-a resimțit la fel ca și cel de luni și la Sibiu. (DETALII AICI).

Update 7 – Sibienii au resimțit mai tare cutremurul de marți
O mulțime de sibieni au transmis, pe adresa redacției, că l-au simțit, mărturisind că a fost mai zguduitor decât cel anterior. Detalii – AICI!

UPDATE 6 – Zeci avarii la clădiri și mașini. În Gorj oamenii au ieșit în stradă
Seismul produs marți după amiază, a produs mai multe avarii la clădiri și mașini în zona Olteniei. Astfel în urma cutremurului cu magnitudinea 5,7 produs marți în Gorj, au fost înregistrare mai multe apeluri la 112. DETALII ȘI FOTO – AICI!

UPDATE 5 – IGSU: Nu au fost semnalate pagube materiale sau victime
Nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime ca urmare a cutremurului de marți, care a avut o intensitate de 5,7 pe Richter din județul Gorj, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

CITIȚI ȘI: Cutremurul de marți a zguduit și mai tare Sibiul. S-a resimțit și la Mediaș, Avrig și alte zeci de localități – „Ne-a scuturat destul de rău”

„În urmă cu puțin timp, în Oltenia, Gorj s-a produs un cutremur cu intensitatea de 5,7 pe Richter, la o adâncime de 40 km. Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime”, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.
IGSU precizează că echipaje operative din județele unde seismul a fost resimțit vor fi trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere.

UPDATE 4 – Epicentrul a fost în județul Gorj
Potrivit INFP, cutremurul a avut loc la ora 15:16:53 (ora României), în Oltenia, județul Gorj. Magnitudinea seismului a fost de 5.7 și s-a produs la adâncimea de 40 km.
Cutremurul s-a produs la 102km NV de Craiova, 120km SV de Sibiu, 146km V de Pitești, 161km SE de Timișoara, 183km SE de Arad, 195km S de Cluj-Napoca, 204km E de Belgrade, 208km E de Zemun, 212km NE de Nis, 212km V de Brașov.

CITIȚI ȘI: Sibiul zguduit de cutremurul de luni. Sute de oameni confirmă – Martor: ”S-a mișcat fotoliul cu mine!”

UPDATE 3 – Intensitatea cutremurului revizuită la 5,7
Potrivit unor noi informaţii, magnitudinea cutremurului a fost estimată de EMSC la 5,7 pe scara Richter. Institutul Naţional pentru Fizica Pământului a emis o alertă de cutremur în care magnitudinea a fost estimată la 4,5. Ulterior, magnitudinea a fost revizuită la 5,7 pe scara Richter. Cutremurul a fost înregistrat la o adâncime de 28,6 kilometri.

CITIȚI AICI MESAJELE SIBIENILOR DUPĂ CUTREMURUL DE LUNI!

UPDATE 2Zeci de oameni confirmă că seismul s-a simțit și la Sibiu
Oamenii s-au panicat, iar pe reţelele de socializare aceştia redau ceea ce au simțit în timpul cutremurului. Zeci de oameni din Sibiu și localitățile învecinate confirmă prin mesaje către Ora de Sibiu, faptul că seismul s-a resimțit destul de tare.update cutremur puternic marți după amiază în românia. s-a simțit tare și la sibiu!

Update 1 – Magnitudine de 4,5

Un nou cutremur s-a produs în sudul țării în zona Oltenia. Acesta a avut magnitudinea 4,5, conform primelor estimări.

Știrea INIȚIALĂ!

Cutremurul de marți vine la nici o zi distanță, după ce luni, 13 februarie, a avut loc un seism cu epicentrul în Gorj. Acesta s-a simțit puternic nu doar în Sibiu, cât și în orașele și localitățile limitrofe. Șura Mare, Cisnădie, Ocna Sibiului, comuna Roșia, Hosman, Avrig sunt și ele o parte din alte localități în care cutremurul a fost resimțit.

Ultima oră

Comentariul meu