VIDEO Directorul spitalului TBC a deszăpezit cu lopata trotuarul de pe strada Avrig - „Încerc să dau un exemplu...”

Cristian Roman, fostul prefect al județului Sibiu și actual director al spitalului TBC, le-a oferit sibienilor un exemplu de bune practici. A deszăpezit un trotuar public la lopată. 

Într-o postare pe facebook, Cristian Roman povestește despre „activitatea” pe care a avut-o de curând. Aceste o însoțea pe fiica sa, Ioana, când a observat că trotuarul de pe strada Avrig este plin de gheață și trecătorii se chinuie în acea zonă. Fără să mai stea pe gânduri s-a întors acasă, a luat o lopată și s-a pus pe treabă. 

„Este o zonă foarte periculoasă acolo, știu că în fiecare an se întâmplă să apară gheață și cred că punctele acestea ar trebui avute în vizor. Acolo este un curent de aer, este umbros și este foarte greu să se dezghețe de la sine, chiar dacă oamenii ar trece, noapte ar îngheța din nou. Acolo trebuie îndepărtată zăpada imediat și dacă nu reușești să îndepărtezi zăpada atunci când e proaspătă, se tăbăcește și se face gheață, iar după este foarte greu să rupi gheața și să o dai la o parte” ne-a spus Cristian Roman. 

 După ce a reușit să dea toată gheața la o parte, acesta a recunoscut că a ieșit cam ,,șifonat” din punct de vedere fizic, însă mulțumit sufletește. „Eu am fost mereu pe partea civică. Încerc să dau un exemplu, acolo e clar pe domeniul public, ori vine un voluntar cum am făcut eu, ori o instituție. Este o chestiune de siguranță, poți să cazi, să te accidentezi. Hai să fim proactivi și să luăm măsuri înainte să se întâmple ceva” ne-a mai spus acesta. 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică