sot și soție prinși băuți la volan în aceeași noapte
FOTO: arhivă

Doi soți din Bistrița-Năsăud au fost prinși în aceeași noapte băuți la volanul aceleiași mașini. Soția a fost prinsă pe un dum comunal, în timp ce soțul a fost depistat de polițiști, un pic mai târziu, pe un drum din orașul Bistrița.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii au oprit pentru control, pe Drumul Comunal 7 în localitatea Jelna, un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 29 de ani, din Bistrița, transmite Mediafax.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au condus-o la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, iar în municipiul Bistrița, au observat în trafic același autoturism pe care-l condusese femeia.

Au efectuat semnale de oprire, iar la volan a fost identificat soțul acesteia, un bărbat de 31 de ani, din Bistrița.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Ultima oră

Comentariul meu