foto: accident în lanț pe dealul dăii - șofer transportat la spital

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit, luni dimineața, la un accident de circulație produs pe DJ 106, în zona Bavaria. Trei autoturisme au intrat în coliziune, în urma evenimentului unul dintre șoferi fiind rănit. Acesta a fost transportat la spital. 

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Sibiu – Agnita, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Micăsasa, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din Sibiu. Autoturismul condus de femeie a fost apoi proiectat într-un al treilea turism, al cărui șofer, în vârstă de 33 de ani, din Șelimbăr, oprise pentru a se asigura în vederea efectuării virajului la stânga.

foto: accident în lanț pe dealul dăii - șofer transportat la spital

În urma coliziunii, conducătorul auto în vârstă de 33 de ani a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la spital conștient. „Echipajul SAJ a acordat asistență medicală unui bărbat de 33 de ani care a suferit un traumatism lombar. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu