fly lili, primele zboruri din aprilie - de la sibiu încă nu se știe - jurgen paff: ”am tot văzut că se închid rute”

Afaceristul Jurgen Faff, deținătorul companiei aeriene cu sediul la Sibiu, Fly Lili, se arată încântat de proiectul pe care îl coordonează, însă îngrijorat de numărul mic de oameni care trec pragul aeroportului în fiecare zi. 

Fly Lili este o companie regională de aviație ce are sediul la Sibiu, fondată de afaceristul Jurgen Faff în anul 2021.  Compania regională de aviație cu sediul în Sibiu va fi specializată în transportul aerian de pasageri și marfă. Primele curse ar putea fi operate chiar la începutul sezonului de vară, rutele fiind deocamdată necunoscute.

Citește și: EXCLUSIV – Sibienii de la Fly Lili au închirat două avioane – ”Vrem să zburăm în țări ca Franța, Italia, Spania și Germania”

Chiar dacă pregătirile sunt în toi și se poartă discuții pentru rutele de zbor, o problemă enunțată de fondatorul companiei ar fi legată de numărul mic de oameni care aleg să zboare. „A durat destul de mult, însă ne pregătim. Bineînțeles că dacă faci o companie de aviație nu se pot face lucruri de azi pe mâine. Acum suntem aproape gata și cred că la începutul sezonului de vară, undeva în aprilie, o să zburăm și noi undeva. Bineînțeles că ne dorim la Sibiu să facem o treabă bună, dar să vedem cum merg lucrurile. Să fie și pasageri, asta e problema. Am tot văzut că se închid rutele. Nu cred că ar trebui să se întâmple acest lucru dacă funcționează o treabă bine. Poate nu erau suficienți pasageri la anumite rute” a declarat fondatorul companiei Fly Lili,  Jurgen Faff.

De asemenea, acesta a menționat că se poartă discuții pentru mai multe rute din Occident, precum Franța, Italia, Spania și Germania.

 

Ultima oră

Comentariul meu