cel mai bun ”stranier” din istoria fotbalului sibian s-a reprofilat - eric de oliveira a investit în burgeri la mediaș: ”bucătarul a venit din brazilia”
Foto - gsp.ro

Eric de Oliveira și-a investit o parte din banii câștigați în fotbal într-o afacere de suflet la Mediaș. Fostul atacant brazilian al defunctei Gaz Metan a deschis un restaurant cu burgeri, chiar în centrul municipiului de pe Târnava Mare, anunță www.gsp.ro.

Retras brusc din activitate în vara lui 2021, din cauza unor probleme medicale, care i-au cauzat și o depresie severă, Eric n-a părăsit România și a rămas atașat de țara unde s-a împlinit fotbalistic. Și-a construit o casă nouă și gestionează un restaurant, în centrul orașului de 50.000 de locuitori. În plus, e mereu pe drumuri spre Cluj, acolo unde este expert pentru Prima Sport: „Fac naveta, mai dorm acolo. Îmi place!”.

cel mai bun ”stranier” din istoria fotbalului sibian s-a reprofilat - eric de oliveira a investit în burgeri la mediaș: ”bucătarul a venit din brazilia”
FOTO – gsp.ro

Primii ani pe plus, apoi pierderi

„Am pornit la început pe ideea de cafenea, apoi s-a transformat în pizzerie. Afacerea am pornit-o când eu am ajuns în Qatar. Am găsit inițial un loc cu chirie, iar mai apoi spațiul unde ne aflăm acum, în centrul Mediașului, pe care l-am cumpărat. (..) Visul meu a fost să am un restaurant”, spune Eric. Lumea a fost entuziasmată la început, dar problemele au apărut odată cu pandemia. În 2020 și 2021 a terminat pe plus din punct de vedere financiar.

Burgerii, specialitatea casei în restaurantul lui Eric

„Nu a fost prima mea afacere. Am mai încercat unele și am luat țeapă, din păcate! (..) Când am făcut investiția aici, la Mediaș, am fost inteligent”, dezvăluie brazilianul în GSP.

Pe lângă implicarea lui, a surorii și a soției, restaurantul specializat pe burgeri are în total șapte angajați: „Bucătarul care mi-a făcut tot meniul, cap-coadă, e venit din Brazilia”.

Citiți întreaga poveste pe www.gsp.ro

Ultima oră

Comentariul meu