Iubește-te ca-n filme cu CineGold! Pachet special pentru săptămâna îndrăgostiților de cinema la Sibiu

Dacă ești fan al filmelor romantice, atunci acesta este evenimentul perfect pentru tine! De la Valentine’s Day până la Dragobete (14-24 februarie), CineGold difuzează o selecție de comedii romantice românești și oferă un pachet special de întâlnire la cinematograf. Pachetul include o găletușă plină cu popcorn și două băuturi răcoritoare, la alegere, de 0,5l, la un preț special de 39 de lei.

 

În 18 februarie, sâmbătă, la ora 18.00, CineGold te invită la proiecția de gală a filmului ,,Ramon”. Pavel Bartos și Jesus Del Cerro vor fi prezenți la această eveniment. În deschiderea filmului va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar apoi actorii vor oferi autografe și vor face poze cu fanii în holul principal, în zona special amenajată cu standee-ul filmului.

Iubește-te ca-n filme cu CineGold! Pachet special pentru săptămâna îndrăgostiților de cinema la Sibiu

YouTube video

 

De Valentine’s Day, pe 14 februarie, de la ora 20:00, CineGold ne oferă în exclusivitate in Sibiu, filmul ,,Pup-o, mă 3! – Ouăle, franceza și ardelenii”. Filmul va avea doar o singură proiecție în cinematograf dar aceasta este una cu totul speciala: o parte din echipa filmului va fi prezentă la CineGold.
La sfârșitul filmului vă vor răspunde la întrebări și vor da autografe Alin Panc, Alexandru Pop (Văru’ Sandel) Kristina Cepraga și Maria Vacariu .
,,PUP-O, MĂ!” este singura trilogie cinematografică românească realizată după anii 1990 ce s-a bucurat de un succes fantastic. Primele două filme, ,,PUP-O, MĂ!” 1 și 2 au strâns milioane de urmăritori în cinematografe, la TV și pe platformele de streaming, intrând rapid în categoria celor mai populare filme românești.

YouTube video

Dacă ești în căutarea unei experiențe cinematografice unice, atunci nu rata avanpremiera filmului ,,The Perfect Escape” la CineGold, la ora 17:00, pe 14 februarie.

Regizoarea Cristina Jacob, cunoscută publicului pentru filmele de succes ”Oh, Ramona”, ”Selfie 69” sau ”Poveste de dragoste”, revine pe ecrane cu ”The Perfect Escape”. Da, e o nouă comedie! Și da, e romantică sau, mai bine zis, e o comedie de iubire.

”E un film despre relația noastră cu iubirea. Cum faci, desfaci sau refaci un cuplu, când amândoi au personalități puternice? În viață, e deseori o psihodramă. În film, e o comedie, în care patru cupluri izolate în vârf de munte se confruntă cu propriile greșeli sau false așteptări, dar și cu noi ispite și provocări. Printre încurcături și surprize la tot pasul, fiecare dintre cei opt își caută un viitor, unul care să-l includă pe cât posibil și pe partener. Pentru că happy ending-ul e ceva profund personal, situat undeva între ceea ce-ți doreșți și ceea ce ai nevoie cu adevărat”, spune Cristina Jacob.Iubește-te ca-n filme cu CineGold! Pachet special pentru săptămâna îndrăgostiților de cinema la Sibiu

Dacă filmele precedente ale Cristinei Jacob erau cu și despre adolescenți, ”The Perfect Escape” este o observație asupra peripețiilor iubirii la diverse vârste, dar și în diverse culturi. Realizat în limba engleză, filmul are ambiția de a egala producțiile anglo-saxone similare.

În distribuție se regăsesc actori din Italia, Anglia, Franţa, Canada, SUA şi România. Actorii Bogdan Iancu și Aggy K. Adams, protagoniștii din “Oh, Ramona”, revin pe ecrane de data aceasta cu parteneri diferiți.

YouTube video

 

Nu ratează această oportunitate de a-ți petrece Valentine’s Day sau Dragobete cu persoana iubită, urmărind un film romantic la CineGold! Iubește-te ca-n filme cu CineGold!

Ultima oră

Comentariul meu