accident pe a1 la intersecția cu dn1 în zona săliște - o femeie și doi copii, transportați la spital

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident ce s-a produs pe A1 la intersecția cu DN1 în zona localității Săliște. Accidentul ar fi fost provocat de un bărbat în vârsta de 46 de ani care a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate. Au fost transportați la spital o femeie de 43 de ani și doi copii minori. 

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 1 în zona localității Săliște, cu o autospecială de stingere, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de transport victime multiple. Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale și au transportat la spital o femeie în vârstă de 43 de ani și doi copii în vârstă de 5 și 12 ani, conștienți, având mai multe contuzii și escoriații” a transmis Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe bretea, un bărbat în vârstă de 46 de ani a pătruns în intersecția cu DN 1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul național dinspre Sibiu spre Sebeș de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din jud. Prahova. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 43 de ani și a doi minori, unul de 5 ani și unul de 12 ani, pasageri în autoturismul condus de către constănțean. Traficul pe DN 1 este blocat, deviat printr-o parcare alăturată.

Ultima oră

Comentariul meu