primul succes în amicale pentru inter sibiu
Echipa de Liga a 4-a, Inter Sibiu a câștigat amicalul susținut sâmbătă, în deplasare, contra formației de Liga a III-a, Universitatea Alba Iulia, scor 3-2 (2-2). 
FC Inter s-a impus în fața localnicilor de la Universitatea (locul al VI-lea în Seria a IX-a a Ligii 3) cu 3-2 (2-2).
La debutul său la Inter, Daniel Tătar a deschis scorul în minutul 16. Gazdele au revenit și au marcat de două ori, prin Bolojan (22) și Al. Petresc (29). Sibiul a egalat până la pauză, prin  Ionuț Bratima (’45), după o pasă decisivă de la Tătar. În partea secundă, Adrian Greavu (’51) a marcat golul victoriei și Inter s-a impus cu 3-2.
De la bleu-albaștri, Tineiu și Bărculeț au absentat în acest amical, având mici probleme medicale.
Echipa pregătită de Călin Moldovan mai disputase un amical imediat după reunire, 0-0 cu SCM Rm. Vâlcea.
Inter mai are programate amicale cu ACSM Codlea (18 februarie), Quantum Arsenal Sibiu (25 februarie) și Unirea Alba Iulia (1 martie).
Antrenorul sibienilor, Călin Moldovan a fost mulțumit de evoluția echipei sale, împotriva unui adversar de eșalon superior. ”Un antrenament bun, pe un teren fără iarbă, înghețat. Nu atât scorul, cât mai ales evoluția băieților ne dă speranțe, cred că suntem pe drumul cel bun. Sigur, și scorul ne dă încredere, am câștigat în fata unei echipe de eșalon superior, băieții au demonstrat că nu sunt cu nimic inferiori echipelor de Liga a III-a” a declarat Călin Moldovan.
Inter Sibiu: Maksym Alchynskyi – Andrei Belașcu, Ionuț Bratima, Cristobal Oprișor, Alexandru Barbu, Andrei Câmpean, Claudiu Giura, Daniel Tătar, Andrei Stoia, Adrian Greavu, Brian Lemac. Au mai jucat Gabriel Băra, Cristian Standima, Valentin Boldea, Roberto Răcean, Raul Vochescu.
 primul succes în amicale pentru inter sibiu

Ultima oră

Comentariul meu