csc 1599 șelimbăr se impune cu 5-2 în testul cu unirea alba iulia
CSC 1599 Șelimbăr a învins clar, scor 5-2 în jocul amical disputat sâmbătă, la Blaj, contra echipei de Liga a III-a, CSM Unirea Alba Iulia.
Golurile sibienilor au fost reușite de Ciprian Natea (minutele 16 și 85), Denis Ursu (minutele 56 și 70) și Bogdan Vișa (minutul 62). Nu au evoluat sâmbătă Manole și Visic, care sunt accidentați.
După jocul bun din amicale și rezultatele pozitive, directorul sportiv Ioan Luca speră ca Șelimbăr să continue în același ritm și în jocurile oficiale. ”S-a rulat tot lotul, rezultatele și jocul bun ne dau in speranțe pentru un parcurs bun în primăvară. Căutăm neapărat să aducem în atacant, sunt discuții și sperăm ca până luni să finalizam cu un vârf. Suntem deficitari la acest post, mai ales acum, că s-a accidentat și Visic” a spus Ioan Luca.
Până la startul sezonului, ”călăreții roșii” vor mai disputa un singur amical, cu CSM Slatina, meci programat pe 18 februarie.
Trupa lui Claudiu Niculescu va disputa primul joc oficial din acest an pe 25 februarie, la Iași, cu Poli, în meci contând pentru etapa 17 a sezonului regular din Liga a II-a.
CSC Șelimbăr: Roșca – Monea, Vișa, Natea, Palmeș, Arhirii, Cărăruș, Răducioiu, Năstăsie, N. Popescu, Gele.
Au mai jucat: Mitrovic, Crișan, Mitrea, Lumbu, Visic, Bumbar, Soare, Buzan, D. Ursu, I. Năstăsie
Visic, suspect de ruptură de ligamente
Accidentat la genunchi în testul cu Dumbrăvița, sârbul Ștefan Visic a efectuat un examen RMN și așteaptă zilele viitoare diagnosticul, primele indicii fiind o leziune la ligamente. Dacă doctorii vor ajunge la concluzia că este nevoie de o intervenție chirurgicală la ligamente, atunci sârbul va rata tot restul acestui sezon.
În schimb, vestea bună pentru Șelimbăr este că mijlocașul Mircea Manole va reveni pe teren în circa trei săptămâni, în cazul său nefiind nevoie de o intervenție chirurgicală, ci doar de tratament. Manole a suferit o leziune minoră la ligamente în primul amical al iernii, cu SCM Rm. Vâlcea.

Ultima oră

Comentariul meu