video autobuz congelator pe linia 18 tursib - „este un frig inimaginabil, e gheață în interior”

Vremea rece a acoperit Sibiul, iar odată cu ea mai multe probleme au început să apară. Nici Tursib nu scapă de aceste probleme, pasagerii se plâng de frigul din autobuze, iar dacă semnalează atenția șoferilor, riscă să fie dați jos din autobuz. 

Un cititor ne-a trimis un videoclip realizat în autobuzul 18 Tursib în care se poate observa faptul că multă lume stă zgribulită, iar geamurile sunt înghețate. George, tânărul nemulțumit de condițiile din autobuz, ne-a spus că în loc de căldură, șoferii pornesc aerul condiționat, iar acest lucru s-a întâmplat de mai bine de o săptămână.

YouTube video

Citește și: Încă trei autobuze de pe traseele 8, 14 și 17 Tursib afectate de frig – „Îți e frică să stai pe scaun pentru că e gheață”

„Am luat autobuzul 18 de la stația Compa și este a nu știu câta oară când e frig și nu dau drumul la căldură. Ne dau drumul la aer rece de am înghețat în autobuz, iar dacă vorbești cu șoferii sunt recalcitranți sau te dau jos din autobuz. Eu pentru ce mai plătesc abonamentul? În condițiile astea mai bine mă duc pe jos. Am sunat și la sediu, nici nu te bagă în seamă, vorbesc cu tine apoi zic că aceștia sunt șoferii. Asta e tot ce îmi spun, de fiecare dată când am sunat. Este un frig inimaginabil, e gheață în autobuz. Sunt autobuze noi, dar au ușile stricate, iar din cauza asta am răcit. Toată săptămâna așa a fost, iar dacă vorbești cu ei nu fac nimic” ne-a spus George.

”Ora de Sibiu” a trimis o cerere de clarificare a situației către Tursib, care a promis că va reveni cu un răspuns oficial. 

 Citește și: Reacția Tursib după ce mai mulți pasageri s-au plâns de frigul din autobuze – „Pierderile de căldură la fiecare deschidere a uşilor sunt foarte mari”

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Hai ca asta e culmea ,semnalează omul o problema și încep unii sa o ia pe aratura cu Oltenia și mai știu eu ce .Dacă te duci și tu în Germania și te iau aia la goana ca ești din Sibiu cum ar fi ? Și pe timpul lui Ceaușescu veneau din toate județele la Sibiu ,cum credeți ca s-au făcut atâtea fabrici și blocuri ?Sunt mii de cazuri de căsătorii cu sot sau soție din Sibiu și alte județe. La tursib am făcut și eu reclamații când aveau prăpăditele alea vechi și înghețat în ele și acum pe astea noi nu le igienizeaza .am fotografii cu scaune nespălate de asta vara .