șumlea, al doilea transfer al interului sibiu - teodor birț: ”dacă aducem jucătorii doriți de noi, vom promova”
Echipa de Liga a IV-a, Inter Sibiu a anunțat joi al doilea transfer al iernii, după cel al atacantului Brian Lemac.
Astfel, sub comanda antrenorului Călin Moldovan a ajuns  Andrei Șumlea, un fundaș central în vârstă de 21 de ani.
Andrei vine să ajute defensiva Interului Sibiu de la CSM Sighetu Marmației, unde a fost împrumutat în prima parte a sezonului de SCM Zalău. Tânărul s-a despărțit în această iarnă de SCM Zalău și a semnat cu Inter Sibiu un contract valabil până la finele acestui sezon, cu posibilitate de prelungire.
Teodor Birț, președintele clubului înființat în urmă cu doi ani, după plecarea sa de la FC Hermannstadt anunță că echipa va continua să se întărească, iar vineri va fi anunțat un nou jucător, cunoscut în zona Sibiului.
”Șumlea este un fundaș central, iar tatăl său a fost și el un fotbalist cunoscut. Din recomandările primite, Andrei este un fotbalist foarte ambițios, puternic și sper să ne ajute, aveam nevoie mare în linia de fund. Sper să mai găsesc încă un fundaș central de picior stâng și voi mai aduce încă 2-3 jucători, un fundaș dreapta, un mijlocaș de bandă și un mijlocaș polivalent. Vreau să aleg foarte atent, ce aducem să fie jucători de valoare și să vină cu experiență. Vor fi foarte grele meciurile cu Mediaș și apoi cele de baraj, dar dacă reușesc să aduc jucătorii pe care mi doresc, vom promova” a anunțat Teodor Birț.
Andrei Șumlea a mai evoluat pentru Atletic Zalău, Sănătatea Cluj, SCM Zalău și CSM Sighetu Marmației. El este internațional U18, debutând în națională într-un amical cu Cipru.
După 0-0 cu SCM Rm. Vâlcea, Inter Sibiu mai are programate amicale cu Universitatea Alba Iulia (11 februarie), ACSM Codlea (18 februarie), Quantum Arsenal Sibiu (25 februarie) și Unirea Alba Iulia (1 martie).

Ultima oră

Comentariul meu