CSC Șelimbăr a semnat contractul de închiriere pentru stadionul ”Municipal” din Sibiu - Cornel Stănilă: ”Vom simți aportul publicului”
Așa cum Ora de Sibiu a anunțat încă de ieri, CSC 1599 Șelimbăr va juca partida cu Dinamo București, din 4 martie, pe Stadionul Municipal din Sibiu. Partida din etapa 18 a Ligii a II-a, cu Dinamo a rămas singura de disputat pe teren propriu în sezonul regular pentru trupa antrenată de Claudiu Niculescu.
Informațiile oferite în exclusivitate de Ora de Sibiu miercuri s-au materializat rapid. Astfel, joi dimineață, directorul general al clubului din Șelimbăr, Cornel Stănilă a semnat contractul de închiriere a Stadionului Municipal din Sibiu pentru disputa cu Dinamo, care ar putea atrage un interes major în rândul iubitorilor de fotbal din județ.
”Mă bucur mult că vom juca această partidă la Sibiu, este un aspect foarte important pentru noi pentru că vom avea șansa de a simți și aportul publicului spectator din Șelimbăr și din Sibiu. Vreau să-i mulțumesc în special doamnei primar Astrid Fodor pentru deschiderea de care a dat dovadă în acest demers de a juca împtriva echipei Dinamo București pe stadionul din Sibiu”, a declarat Cornel Stănilă, directorul general al CSC 1599 Șelimbăr pentru pagina de socializare a clubului.
Echipa lui Claudiu Niculescu va juca și restul partidelor oficiale din Liga a II-a pe Stadionul Municipal din Sibiu. ”Călăreții roșii” au jucat în prima parte a sezonului la Râmnicu Vâlcea, iar din sezonul viitor ar urma să revină acasă, la Șelimbăr, odată cu finalizarea arenei sportive aflată în construcție.
 Conducerea clubului din Șelimbăr va anunța în scurt timp când vor fi puse la vânzare biletele pentru jocul cu Dinamo. ”Cel mai probabil întâlnirea dintre cele două combatante va fi programată pe data de 4 martie 2023, însă vom reveni cu detalii despre data, ora și modalitatea de achiziționare a biletelor, în perioada următoare! Mulțumim Primăriei Sibiu pentru posibilitatea de a evolua pe stadionul ”Municipal” se arată în comunicatul oficial postat de CSC 1599 Șelimbăr.
CSC Șelimbăr a semnat contractul de închiriere pentru stadionul ”Municipal” din Sibiu - Cornel Stănilă: ”Vom simți aportul publicului”

Ultima oră

Comentariul meu