soma ”urecheată” de primăria sibiu pentru zăpada aruncată pe trotuare - „operatorul a intervenit în aceeași zi”

După ce tot weekend-ul a nins abundent, utilajele au intervenit, însă nu peste tot așa cum ar fi fost recomandat. Luni, pe Șoseaua Alba Iulia, autospecialele au deszăpezit strada, dar toată zăpada și gheața au fost aruncate pe trotuare. Primăria Muncipiului Sibiu a înștiințat de îndată operatorul Soma pentru a remedia problema.

Citește și: FOTO VIDEO Trotuare impracticabile și porți blocate din cauza deszăpezirii făcute de SOMA la Sibiu – Oamenii sunt revoltați

După ce sibienii au muncit să își deszăpezească trotuarele, din neatenție Soma a reușit să le acopere din nou cu zăpadă și gheață, acestea devenind impracticabile pentru pietoni. Sibienii nu au întârziat să facă sesizări atât pe aplicația Primăriei Sibiu, cât și în media. Reprezentanții Municipalității au anunțat operatorul care se ocupă de deszăpezire despre problema apărută, aceștia luând măsuri în aceeași zi.

„Operatorul Soma a fost înștiințat despre aceste sesizări și a intervenit in aceeași zi pentru degajarea manuală a respectivelor trotuare de pe șoseaua Alba Iulia”, a precizat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu