șelimbăr, victorie categorică în amicalul cu dumbrăvița
CSC 1599 Șelimbăr s-a impus cu 4-0 în meciul amical cu CSC Dumbrăvița, partidă disputată miercuri la Deva, pe terenul sintetic din localitate. Ambele echipe evoluează în eșalonul secund, Șelimbăr fiind pe locul 12 cu 21 de puncte, în timp ce Dumbrăvița este pe 14, cu 19 puncte.
Nini Popescu a deschis scorul în minutul 14,  când a profitat de o ieșire inoportună a portarului de la Dumbrăvița. Până la pauză, sibienii au mai avut două ocazii,  prin Radu Crișan și Jordan Gele.
Și după pauză, Șelimbăr a dominat total și a mai înscris de încă trei ori. În minutul 52, Radu Crișan a dus scorul la 2-0. În minutul 57, Jordan Gele a înscris la repetare din penalty pentru 3-0, pentru că portarul advers nu a stat cu un picior pe linia porții. Scorul final, 4-0 a fost stabilit de ultimul venit în această iarnă, Ionuț Năstăsie, care a punctat cu un șut de la 20 de metri.
Șelimbăr s-a impus și în primele două amicale din această iarnă, 2-0 cu SCM Rm. Vâlcea și 2-1 cu Metalurgistul Cugir.  Singurul indisponibil din lotul echipei lui Claudiu Niculescu este Manole, jucător care este suspect de ruptură de ligamente și care așteaptă să facă un nou RMN, după care medicii vor stabili exact dacă este necesară sau nu o intervenție chirurgicală.
CSC Șelimbăr: Mitrovic – Palmeș, Lumbu, R. Crișan, Mitrea, Buzan, Cărăruș, Luca, N. Popescu, Gele și Visic. După pauză, antrenorul Cl. Niculescu a  rulat tot lotul.
șelimbăr, victorie categorică în amicalul cu dumbrăvița
Se mai caută un vârf
Președintele clubului CSC 1599 Șelimbăr, Remus Șerban crede că, după transferurile din această iarnă, echipa este mai puternică decât cea din prima parte a sezonului. ”Suntem foarte mulțumiți de evoluțiile din amicale, cred că echipa este mai puternică acum, avem un alt stil de joc și ne-am întărit unde am fost mai deficitari. În plus și din punct de vedere mental suntem mai puternici, pentru că este o atmosferă foarte bună. S-ar putea sa mai luăm un atacant, în rest suntem în formație completă. Pentru play-off, șansele sunt foarte mici, totul este în funcție de jocul rezultatelor. Noi ne dorim în play-off, iar dacă vom juca în play-out, ne dorim să fim cât mai sus” a declarat Remus Șerban.
După 16 etape din sezonul regular, Șelimbăr este pe locul 12, având un bilanț de cinci victorii, șase remize și cinci înfrângeri. Pentru a prinde play-off-ul, echipa lui Cl. Niculescu trebuie să recupereze cinci puncte în cele trei etape rămase din sezonul regular.
șelimbăr, victorie categorică în amicalul cu dumbrăvița

Ultima oră

Comentariul meu