accident cu victime pe dn14 la slimnic - o șoferiță a pierdut controlul într-o curbă

Polițiștii rutieri au intervenit, miercuri dimineața, la un accident de circulație produs pe DN 14, la ieșirea din Slimnic spre municipiul Mediaș. O șoferiță a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a izbit de o mașină condusă regulamentar pe contrasens. În urma impactului, o persoană a fost rănită. 

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Mediaș spre Sibiu, o femeie în vârstă de 53 de ani, cetățean străin, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Mediaș de către un sibian în vârstă de 67 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital conștient. „La fața locului echipajul a acordat îngrijiri medicale pentru două persoane, un bărbat și o femeie. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost transportat la UPU Sibiu având traumatism cranio-cerebral, cu pierderi ale stării de conștientă. Femeia a refuzat transportul la spital”., spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu