VIDEO Experiment cu îmbrățișări făcut de Viorel Teacă - Sibienii au fost reticenți la gestul polițistului

Polițistul Viorel Teacă a făcut luni un experiment în centrul Sibiului. Cu o pancartă în mână pe care scrie „Dăruiește o îmbrățișare”, polițistul a vrut să vadă cât de receptivi sunt sibienii la un astfel de gest de afecțiune. Spre surprinderea lui, sibienii s-au dovedit a fi reticenți.

Polițistul a postat luni un filmuleț în care arată cum a decurs micul experiment. Camuflat pentru a nu fi recunoscut, Teacă s-a plimbat pe pietonala Nicolae Bălcescu cu pancarta în mână și brațele larg deschise pentru a oferi îmbrățișări. Ceea ce nu știau sibienii este că în spatele îmbrățișării se afla și un cadou, mai exact un telefon mobil. Polițistul a abordat zeci de oameni pe stradă, însă răspunsul la îmbrățișare a venit doar din partea mascotei din fața unui magazin cu dulciuri. Tânărul îmbrăcat în costumul mascotei a fost profund emoționat de gestul polițistului.

„Sibienii sunt mai reci decât cei din Dolj, Olt sau București. Spun asta că am lucrat acolo și știu cum sunt. Oamenii din Sibiu mi s-au părut mai reci. Nimeni nu a răspuns îmbrățișării exceptând mascota. Speranța mea a fost destul de mare, o fi o etapă prin care trece omenirea, mai anostă, poate și din cauza iernii. Cu siguranță oamenii sunt mai calzi în realitate”, spune polițistul Viorel Teacă.

Filmulețul a strâns pe Facebook peste 2.000 de aprecieri. În cele peste o sută de comentarii, polițistul este felicitat pentru inițiativă. „Felicitări! Și eu vă ofer o îmbrățișare pentru un asemenea gest frumos”, „Felicitări, foarte frumos”, „Este cel mai frumos video!” sunt doar o parte dintre zecile de comentarii.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu