tânărul care a înjunghiat un om în țichindeal, arestat preventiv - este cercetat pentru tentativă de omor
foto: arhivă

Tânărul în vârstă de 19 ani, cercetat pentru tentativă de omor după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a atacat cu cuțitul un bărbat din Țichindeal, a fost arestat preventiv. Acesta va rămâne în spatele gratiilor în următoarele treizeci de zile. 

Un scandal de zile mari a avut loc, în weekend, la Țichindeal. Opt oameni se aflau în sat la o petrecere. La un moment dat, între doi dintre ei, a izbucnit o ceartă. Și-au aruncat vorbe urâte, iar de aici până la înjunghiere a fost doar un pas. Tânărul de 19 ani a scos cuțitul și l-a atacat pe un bărbat de 38 de ani, lovindu-l în zona abdomenului. Lama armei a ajuns până la intestine, astfel că victima a fost transportată la spital, acolo a fost pusă pe masa de operație.

VEZI AICI STAREA BĂRBATULUI ÎNJUNGHIAT

În urma celor întâmplate, au intrat pe fir autoritățile. Agresorul a fost inițial reținut, iar în cursul zilei de luni a fost arestat. Va sta în spatele gratiilor în următoarele 30 de zile. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și în consecință: (…) dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.02.2023 până la data de 07.03.2023, inclusiv, a inculpatului H.B.Ş. cu privire la care s-a pus în mișcare acțiunea penală/cercetat sub aspectul sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, lovire sau alte violențe”, se arată în soluția pe scurt publicată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Ultima oră

Comentariul meu