pericol lângă piața vasile aaron - zăpada stă să cadă de pe bloc

Zăpada a acoperit Sibiu în totalitate, iar țurțurii și bucățile mari de zăpadă cu gheață de pe clădiri sunt tot mai frecvente. O astfel de bucată de zăpadă se poate găsi și pe un bloc de lângă Piața Vasile Aaron I de pe Strada Semaforului.

Un nou pericol „pândește” sibienii în această perioadă, ci anume bucățile mari de zăpadă și gheață ce s-au depus pe clădirile înalte din oraș. Un astfel de caz este întâlnit și pe Strada Semaforului, lângă Piața Vasile Aaron. „E un trotuar foarte circulat, deoarece la baza blocului se află bancomatul CEC și Poșta Română. Zăpada se află în cantitate mare și oamenii nu o pot da singuri jos. Am văzut foarte multe persoane trecând pe acolo și este periculos pentru ei” ne-a spus Bogdan.

pericol lângă piața vasile aaron - zăpada stă să cadă de pe bloc

Autoritățile ne transmit însă că nu pot interveni până nu se primește o cerere din partea proprietarilor, deoarece zăpada se află pe o clădire privată. Intervenția pompierilor se poate realiza doar în situații speciale, atunci când sunt puse în pericol vieți și/sau se pot produce pagube materiale, iar înălțimea imobilelor sau condițiile de amplasare a acestora nu permit administratorilor imobilelor să acționeze în siguranță pentru îndepărtarea zăpada.

Citește și: Pericol public pe strada Semaforului – Țurțuri mari ”tronează” pe streșinile unui bloc

Ultima oră

Comentariul meu