miracolul vieții - un copil se naște sub ruinele din alep după cutremurele din turcia și siria video

Un copil s-a născut în Alep, Siria, între ruinele și molozul rămas în urma cutremurelor care au zdruncinat Turcia, Siria si țările din jur. În videoclipul, care circulă pe rețelele de socializare, se vede un bărbat ieșind din ruine cu nou-născutul în brațe. Imediat după aceea se duce cu nou-născutul cu cordonul ombilical încă atârnat- până unde sunt salvatorii. Între timp, altul îi trimite un cearșaf cu care se presupune că urmează să-l protejeze pe cel mic.

De asemenea, puteți vedea câteva persoane adunate în apropierea locului unde a născut mama copilului – care nu a supraviețuit nașterii, care observă „miracolul” care s-a produs în mijlocul tragediei care a lovit cele două țări din Orientul Mijlociu luni.

Succesiunea cutremurelor din Turcia și Siria a provocat deja moartea a aproape 5.000 de oameni. Autoritățile turce au raportat că sunt 3.381 de decese și 15.834 de răniți, după cum a detaliat președintele Autorității pentru Managementul Dezastrelor și Urgențelor (AFAD), Yunus Sezer, agenției Anatolia.

În Siria, numărul deceselor înregistrate este de 769 și alte 1.450 de persoane sunt rănite în zonele controlate de guvern. La această cifră trebuie adăugate peste 700 de morți și 2.000 de răniți la Idlib și Alep, în nord-vestul țării arabe, care sunt guvernate de rebeli, după cum a raportat Apărarea Civilă Siriană prin contul său de Twitter.

Ultima oră

Comentariul meu