mașină răsturnată în afara drumului la slimnic - doi copii răniți - șoferul era băut
foto: arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Slimnic. Un șofer a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina în afara drumului. Atât el, cât și cei doi pasageri, ambii minori, au fost răniți. Conducătorul auto era băut. 

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Sibiu – Mediaș, la intrarea în localitatea Slimnic, un bărbat în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor doi pasageri minori, în vârstă de 10, respectiv 17 ani, toți fiind transportați la spital conștienți. Ocupanții mașinii sunt din județul Vâlcea. „Echipajele SAJ și ISU prezente la fața locului, au asistat medical victimele și au transportat la UPU după cum urmează: SAJ Sibiu a transportat un tânăr de 17 ani cu traumatism de membru inferior șu un copil de 10 ani cu traumatism cranio-facial. Mama acestora a fost transportată în calitate de aparținător. Echipajul ISU a transportat un bărbat la UPU Sibiu”, spun reprezentanții Ambulanței Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. Fără probleme de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu