video beyonce bate recordul la premiile grammy 2023, harry styles câștigă trofeul pentru cel mai bun album

Beyonce a câștigat patru premii Grammy și a stabilit un nou record pentru cele mai multe distincții obținute vreodată la acest eveniment, în timp ce Harry Styles a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun album la cea de-a 65-a ediție a Grammy Awards.

YouTube video

YouTube video

Beyonce a adunat patru premii, inclusiv cel mai bun album dance/electronic, ajungând astfel la un total de 32 de distincții în carieră, depășind recordul de 31 de premii detinut de dirijorul Georg Solti. Harry Styles a câștigat premiul pentru cel mai bun album cu „Harry’s House”. Lizzo a primit premiul pentru discul anului cu „About Damn Time”, în timp ce „Just Like That” interpretată de Bonnie Raitt a fost desemnată cântecul anului. Samara Joy a fost recompensată cu premiul pentru cel mai bun artist debutant, iar Bad Bunny a obținut premiul pentru cel mai bun album de muzică urbană cu „Un Verano Sin Ti”.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

Kendrick Lamar a triumfat pentru cel mai bun album rap cu „Mr. Morale & the Big Steppers”. Premiile au fost decernate de aproximativ 11.000 de experți.

Ultima oră

Comentariul meu