un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat pe dn14 la brateiu - trei adulți și un copil răniți
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident rutier produs pe DN14, în localitatea Brateiu. Un șofer a intrat cu mașina în pod și s-a răsturnat pe drum. El ar fi intrat cu viteză într-o curbă. În urma evenimentului, patru persoane au fost rănite, prin care și un copil de doi ani. 

„Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit ca un conducător auto, în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN14, pe direcția de mers spre Dumbrăveni, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț lovind un cap de pod și apoi răsturnându-se”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 19 ani, două femei în vârstă de 22 și 39 de ani, precum și un copil de 2 ani jumate. Toți sunt conștienți.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu