top 3 activități pe care le poți face cu prietenii la berărie
Sursă foto: magneto.com

Atunci când temperaturile de afară nu sunt atât de prietenoase, însă vrei să te întâlnești cu cei mai buni prieteni ai tăi și să petreceți timp împreună, nu trebuie decât să găsești un local cozy în care să aveți parte de timp de calitate. Dar dacă întâlnirile sunt destul de dese, s-ar putea ca la un moment dat ieșirile să îți pară monotone. Din acest motiv, ar trebui să te gândești la câteva activități pe care le-ai putea face cu oamenii dragi ție, astfel încât timpul petrecut împreună să fie cât mai plăcut.

Iată trei activități pe care le puteți face împreună:

O berărie din București, cum este BerariaH.ro, s-ar putea să fie răspunsul pe care îl cauți atunci când te gândești la locația potrivită. Un restaurant s-ar putea să fie mult prea formal și nici să nu fie „echipat” sau prietenos cu activitățile extra. La o berărie, spre exemplu, au loc destul de des petreceri, mai ales în perioada în care orașul este plin de studenți, așa că nu ai cum să te plictisești în serile de weekend. De asemenea, la o berărie se mai organizează și concerte live, așa că ai ocazia să îți vezi artiștii preferați de aproape.

Cu toate acestea, mai sunt multe alte activități pe care le poți face cu prietenii la o berărie. Ce spui de câteva seri cu jocuri de societate? Este o metodă foarte simplă și distractivă pentru toată lumea și nici nu este dificil de organizat. Ai grijă, totuși, pentru că s-ar putea să pierzi noțiunea timpului având în vedere cât de „catchy” pot fi aceste jocuri.

O altă activitate distractivă care ar putea fi organizată în cadrul unei berării este o petrecere tematică. Fie că te gândești la un carnaval, la Halloween, la o petrecere de iarnă sau o oricare altă temă care să îți pună imaginația la contribuție și să îți cauți sau faci un costum pe cinste. Spre exemplu, poți alege o temă comună pentru costume cu ai tăi prieteni, ca și cum ați reprezenta un artist, dar din diferite videoclipuri, o trupă, un grup dintr-un serial sau desen animat și lista poate continua.

Iar în zilele în care vrei doar să stai liniștit și să te bucuri de compania oamenilor dragi ție, nu trebuie decât să faci o simplă rezervare și să te relaxezi în ambientul berăriei. Un vin, un ceai, o ciocolată caldă sau orice altceva îți este pe plac și câteva povești amuzante sau amintiri distractive este tot ce ai nevoie pentru a-ți face ziua sau seara minunate. Nu uita să te înarmezi cu multă voie bună și să îți propui întotdeauna să te distrezi și să te simți bine, lucruri absolut esențiale pentru ieșiri memorabile alături de prietenii tăi.

Un loc care îți poate oferi toate aceste lucruri și unde te poți simți ca acasă este Berăria H, unul dintre cele mai apreciate localuri din București tocmai pentru atmosfera caldă pe care o creează pentru toți cei care îi trec pragul. Ar trebui să încerci măcar o dată să mergi în acest local în cazul în care nu ai făcut-o până acum.

 

Ultima oră

Comentariul meu