tentativă de omor în țichindeal - bărbat înjunghiat cu cuțitul în abdomen, dus în stare gravă la spital
foto: arhivă

Un scandal de zile mari a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Țichindeal din județul Sibiu. Două persoane au fost înjunghiate, una dintre ele suferind răni foarte grave. În ceea ce îl privește pe agresor, el este acum cercetat pentru tentativă de omor. 

O petrecere s-a încheiat într-o baltă de sânge la Țichindeal. Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04:00, de un localnic. Sursele Ora de Sibiu spun că totul ar fi pornit pe fondul consumului de alcool. Cei doi bărbați ar fi băut împreună și, la un moment dat, au început să își spună cuvinte jignitoare. De la conflictul verbal la scandal a fost un singur pas. Presupusul agresor, care are doar 19 ani, a scos cuțitul și l-a atacat pe localnic. Acesta a fost rănit foarte grav. Lama cuțitului i-a pătruns în abdomen și i-a atins intestinul subțire. În urma celor întâmplate, omul a fost transportat de urgență la spital. 

În scandal a mai fost implicată încă o persoană, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi. Și el a fost rănit, fiind tăiat pe mană cu cuțitul.

VEZI AICI DETALII DESPRE STAREA VICTIMELOR

În ceea ce îl privește pe agresor, el este cercetat acum pentru tentativă de omor. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. „Vom face propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile în cursul zilei de astăzi”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu. 

Ultima oră

Comentariul meu