măgura cisnădie a transferat o fostă câștigătoare de liga campionilor

Portarul de origine croată Marta Batinovic (32 ani), fostă câștigătoare de Liga Campionilor vine din vară să apere la Măgura Cisnădie.

Nemulțumit de evoluția și clasarea echipei în acest sezon, antrenorul Măgurii, Alexandru Weber caută să întărească lotul pentru viitoarea stagiune. Astfel, primul transfer perfectat pentru la vară este cel al portarului Marta Batinovic, jucătoare croată, componentă a naționalei Muntenegrului. Goalkeperul a mai evoluat la  Dalmatinka, Podravka Koprivnica, Buducnost Podgorica, SCM Rm. Vâlcea, iar în ultimele două sezoane a apărat la Gloria Buzău. Batinovic are un palmares impresionat: a câștigat Liga Campionilor în 2015 cu Buducnost, de șapte ori campionatul în Croația și de patru ori titlul în Muntenegru!

Cu siguranță, după aducerea lui Batinovic, Măgura va căuta să aducă și alte jucătoare, pentru a reclădi un lot mai puternic în sezonul viitor, care să lupte din nou pentru participarea în cupele europene.

Cisnădie o va pierde însă din vară pe Ana Maria Măzăreanu (30 de ani), care, după un singur sezon petrecut la echipa sibiană a semnat cu Gloria Buzău. Astfel, se poate spune că Măgura Cisnădie și Gloria Buzău fac schimb de portari.

Măgura este pe locul 10 în clasament, cu 16 puncte din 15  jocuri și după patru ani consecutivi în Cupa EHF, are șanse mari să rateze Europa.

măgura cisnădie a transferat o fostă câștigătoare de liga campionilor

 

 

Ultima oră

Comentariul meu