foto: drumul dintre cisnădie și șelimbăr, acoperit cu zăpadă - drumarii spun că e „practicabil”

Drumul județean 106 D, pe porțiunea care leagă orașul Cisnădie de comuna Șelimbăr, era, în jurul orelor prânzului, acoperit cu zăpadă. Șoferii s-au arătat revoltați, spunând că se circulă cu dificultate. Drumarii explică însă că șoseaua a fost curățată, dar mai există porțiuni cu gheață, astfel că traficul se desfășoară, într-adevăr, în condiții mai grele. 

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județul Sibiu. Pe șoseaua care leagă Cisnădia de Șelimbăr, DJ 106D, de exemplu, au fost probleme în dimineața zilei de luni. S-a circulat greu, iar asta deoarece carosabilul era acoperit cu zăpadă. „Totul e alb”, a scris un cititor.

Reprezentanții Drumuri și Poduri SA, firma care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene, spun că, într-adevăr, au exista dificultăți de circulație de dimineață pe această porțiune, însă acum drumul este practicabil.

foto: drumul dintre cisnădie și șelimbăr, acoperit cu zăpadă - drumarii spun că e „practicabil”

„Au fost niște probleme de dimineață, a nins și am avut zăpadă. Drumul este, în principiu, practicabil, este bun. Mai sunt porțiuni de gheață, se circulă în condiții de iarnă. Se dă în continuare cu material antiderapant, se curăță cu lama și sperăm că până mâine (n.red.: marți) va fi totul negru. În rest, nu sunt probleme pe niciun drum din județ, sunt practicabile, se circulă peste tot. La Râul Sadului a nins de dimineață de la 8 într-una, astfel că de patru ori au intrat utilajele pentru deszăpezire”, au precizat reprezentanții Drumuri și Poduri SA.

Ultima oră

Comentariul meu