csu sibiu a anunțat cei 10 câștigători ai campaniei ”spune da vieții, fără droguri”
BC CSU Sibiu a stabilit câștigătorii campaniei ”Spune DA vieții, fără droguri”, în urma căreia 10 fani au câștigat invitații duble la jocul de miercuri, de la ora 17,30,  cu CSO Voluntari dar și un antrenament alături de staff-ul tehnic al echipei.
Pagina oficială de facebook a clubului sibian a inițiat săptămâna trecută un concurs în sprijinul campaniei ”Spune DA vieții, fără droguri”, care s-a adresat tinerilor până în 18 ani. Tinerii care au participat la concursul propus de BC CSU Sibiu au distribuit postarea și și-au invitat prietenii din listă să o aprecieze. Cei care au strâns cele mai multe like-uri au câștigat o invitație dublă la meciul BC CSU Sibiu-CSO Voluntari, dar și un antrenament condus de staff-ul echipei de seniori, pentru a le stârni curiozitatea de a face sport!
 Cei 10 câștigători ai concursului au fost anunțați luni, pe pagina oficială a clubului. Aceștia sunt rugați să trimită un e-mail pe adresa pr@bc-csusibiu.ro, în care să specifice numele complet și numărul de telefon la care pot fi contactați în legătură cu antrenamentul de baschet la care pot participa, alături de staff-ul echipei de seniori.
Bilete s-au pus în vânzare online
Băieții antrenați de Tomas Rinkevicius joacă miercuri, 8 februarie, de la ora 17:30, în Sala Transilvania, cu CSO Voluntari, în meci contând pentru etapa 2 din faza secundă a Ligii Naționale. Biletele s-au pus în vânzare online și pot fi achiziționate accesând următorul link: https://bit.ly/3HXfDo2.  Prețul unui tichet de acces este de 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Partida de miercuri din Sala Transilvania va fi transmisă în direct și pe Digi Sport 3.
csu sibiu a anunțat cei 10 câștigători ai campaniei ”spune da vieții, fără droguri”

Ultima oră

Comentariul meu