bărbatul înjunghiat în țichindeal a fost operat - este internat la spitalul județean
foto: arhivă

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, care a fost înjunghiat în weekend în localitatea Țichindeal, a fost operat de medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. Acesta a fost internat și primește tratament de specialitate. 

Bărbatul care a fost înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Țichindeal, de către un localnic de 19 ani, a fost operat de urgență. Omul a fost tăiat cu cuțitul în zona abdomenului, iar lama i-a ajuns la intestine. În prezent, el este internat la Spitalul Județean. „Pacientul de 38 de ani, cu plăgi abdominale înjunghiate, a fost operat iar în momentul de față e stabil, conștient, internat în cadrul Secției Clinice Chirurgie 1 pentru supraveghere și tratament de specialitate”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de omor la Țichindeal 

Bărbatul în vârstă de 22 de ani, care a fost tăiat de același agresor în timp ce încerca să îi despartă pe cei doi, a ajuns și el la spital, însă starea lui nu era așa gravă. „Pacientul de 22 de ani a beneficiat de proceduri chirurgicale specifice în cadrul Secției de Chirurgie Plastica și apoi a plecat cu recomandări medicale în cursul zilei de azi”, adaugă Todăriță.

Ultima oră

Comentariul meu