autoritățile din sibiu, în ședință - vor să îmbunătățească „fluxul informațional”
foto: arhivă

Autoritățile din județul Sibiu au intrat, luni, în ședință și au discutat despre cum ar putea îmbunătăți „fluxul informațional”. Astfel, a fost aprobată o hotărâre de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), astfel încât, din momentul în care va fi emisă o atenționare de cod portocaliu în județ, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) să se activeze imediat, iar toate entitățile implicate în CJSU să fie alertate. 

„Azi, 06 februarie 2023, prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, a prezidat ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în calitate de președinte al acestuia, în scopul îmbunătățirii fluxului informațional”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

În cadrul ședinței, s-a aprobat Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu nr.1/06.02.2023, care prevede ca, în momentul emiterii unei atenționări de cod portocaliu la nivelul județului Sibiu – atenționare ce impune activarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) – toate entitățile reprezentate în CJSU să anunțe datele de interes din teren către CJCCI. Imediat, informațiile vor trebui să fie transmise și președintelui CJSU, adică prefectului.

În toate celelalte cazuri, orice situație de interes operativ va fi anunțată la Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) din cadrul ISU Sibiu, care va informa operativ președintele CJSU. Hotărârea are rolul de a îmbunătății fluxul informațional între autorități.

Ultima oră

Comentariul meu