VIDEO FOTO: Drumuri înzăpezite în Cisnădie, Cisnădioara și Jina - Sibienii sunt revoltați: „Nu au intrat cu plugul”

Zeci de localități din județul Sibiu sunt acoperite cu zăpadă. A nins abundent încă de sâmbătă, iar omătul s-a depus pe șosele. În unele sate și chiar pe străzi din orașe, sibienii acuză că utilajele nu au intervenit pentru deszăpezire. 

A nins abundent în mai multe localități din județul Sibiu, zăpada fiind spulberată pe șosele din cauza vântului. Duminică dimineața, în câteva localități, drumurile erau impracticabile, din cauza troienelor. 

În localitatea Jina, spre exemplu, oameni acuză că nu s-a intervenit deloc cu plugul, astfel că nămeții acoperă întregul drum. Nu se poate circula cu mașinile pe unele străzi. „La noi, la Jina, nu au băgat deloc plugul. Stăm în casă de azi dimineață, nu avem ce face”, spunea, la ora 14:30, un cititor Ora de Sibiu. 

YouTube video

În orașul Cisnădie, pe unele străzi, este multă zăpadă. O cititoare spunea, în jurul orei 13:00, că nu s-a intervenit pentru deszăpezire nici măcar pe arterele principale. „Nu au dat cu nimic pe străzile din Cisnădie, nu a fost băgată lama”, spune cititoarea. 

VIDEO FOTO: Drumuri înzăpezite în Cisnădie, Cisnădioara și Jina - Sibienii sunt revoltați: „Nu au intrat cu plugul”

Drumul dintre Sibiu și Cisnădie arată absolut superb, copacii situați pe marginea șoselei fiind îmbrăcați cu zăpadă.

Dar, pentru șoferi, acesta este „iadul alb”, căci la fel de plin cu zăpadă este și carosabilul. Se circulă în condiții de iarnă și aici.  

Ultima oră

Comentariul meu