VIDEO FOTO: Cum se circulă în Sibiu după ninsoarea abundentă - Principalele artere au fost curățate

Sibiul a fost vizat, începând de sâmbătă după-amiaza, de o avertizare de cod galben de ninsori și vânt. În câteva ore, orașul a fost acoperit cu zăpadă și, deși utilajele de deszăpezire au acționat pe principalele artere pentru a curăța carosabilul, ele nu au putut face față vremii. Prin urmare, s-a creat haos în trafic. Pe multe străzi au fost blocaje, iar șoferii au înaintat cu dificultate prin nămeți. Duminică după-amiaza, după ce ninsoarea s-a oprit, lucrurile au stat mai bine. Toate arterele importante din Sibiu sunt curățate. 

A nins toată noaptea în municipiul Sibiu, iar toate străzile au fost acoperite, în doar câteva ore, cu zăpadă. Potrivit reprezentanților Primăriei Sibiu, „în contextul ninsorii puternice și a viscolului, s-a acționat cu prioritate pentru menținerea în circulație a principalelor artere”. Paisprezece utilaje au intervenit continuu, sâmbătă noapte, cu plugul pentru îndepărtarea zăpezii și cu sare. Dar utilajele nu au făcut față, asta din cauză că a nins abundent și viscolit.

VIDEO FOTO: Cum se circulă în Sibiu după ninsoarea abundentă - Principalele artere au fost curățate

CITELTE ȘI: BLOCAJE PE MARAMUREȘULUI DIN CAUZA ZĂPEZII 

Duminică dimineața, utilajele au fost din nou pe străzi și, potrivit primăriei, s-a intervenit și pe „arterele cu prioritate 2”.

VIDEO FOTO: Cum se circulă în Sibiu după ninsoarea abundentă - Principalele artere au fost curățate

CITEȘTE ȘI: Paisprezece utilaje au curățat toată noaptea străzile din Sibiu 

Fiindcă ninsoarea s-a mai potolit, drumarii au putut gestiona mai bine situația pe străzile din municipiu. Principalele artere din oraș sunt curățate de zăpadă. Pe Șoseaua Alba Iulia, unde sâmbătă seara șoferii au derapat, acum se circulă în condiții de siguranță. De asemenea, nici pe Maramureșului nu mai sunt probleme.

VIDEO FOTO: Cum se circulă în Sibiu după ninsoarea abundentă - Principalele artere au fost curățate

Deși principalele artere din oraș, cum sunt Șoseaua Alba Iulia, Calea Poplăcii, bulevardul General Vasile Milea și strada Mihai Viteazu, sunt curățate, sibienii semnalează că, în cartiere, pe străzile secundare, sunt încă probleme. Vă invităm să ne spuneți în comentarii cum anume se prezintă străzile în cartierele în care locuiți și să menționați dacă ați întâlnit probleme, duminică, în trafic.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Să vă fie rusine domnilor și doamnelor de la primăria Sibiu! Străduțele dintre blocuri și pe lângă arterele principale nu se desapazesc nu? Doar pe hârtie!? Și voi de la Primăria Selimbar, la Avantgarden plătim impozite nu? Dar să veniți să curățați drumul, doar o banda ajunge, nu? Și aia așa de mântuială! Nu știu cum dormiți noaptea! Bine, a? Va veni și momentul când nu veți putea dormi că va vor deranja colegii de celulă.

  2. Pe Str. Magheranului nu s-a făcut nici o deszăpezire. A trecut duminica pe la ora 10 o sărăriță in plimbare, fără sa puna lama jos sau sa împraștie material antiderapant. Azi, de dimineața, era mai bine cu patinele decât cu mașina.