măgura cisnădie iese din impas - victorie pentru sibience, 36-34 cu mioveni

Măgura Cisnădie a câștigat duminică seara disputa cu Dacia Mioveni, scor 36-34 (17-12) în etapa 15 din Liga Florilor și trupa lui Alexandru Weber iese din subsolul clasamentului. 

Venită după două înfrângeri consecutive în deplasare, Măgura a făcut o primă repriză excelentă contra Mioveniului, în care a înscris la foc automat. Oaspetele au condus cu 1-0, după care sibiencele au controlat jocul.  A fost echilibru până în minutul 9, când Cisnădie avea 6-5.  Cu M. Neagu, Caliskan și Bardac în formă, trupa lui Weber s-a desprins la 15-8 în minutul 23 și părea că și-a făcut meciul ușor. La pauză, tabela arăta 17-12 și nimic nu prevestea furtuna din a doua repriză.

Măgura a slăbit ritmul în partea secundă, argeșencele au găsit soluții în atac prin Lazăr și Simion și au încercat să revină în joc. Astfel, Dacia Mioveni s-a apropiat la două goluri în minutul 39 și Alex Weber a cerut time-out. Gazdele s-au desprins la patru goluri cu un sfert de oră înainte de final, dar Mioveniul a revenit din nou și a egalat, 30-30 în minutul 51!  Tehnicianul Măgurii a luat din nou time-out și a redresat echipa. Finalul de joc a aparținut Cisnădiei, care s-a desprins la 35-32 și a câștigat fără emoții, scor  36-34.

Măgura a obținut trei puncte mari în disputa cu Mioveni și rămâne pe locul 10 în clasament, având 16 puncte din 15 partide. Mai important, însă, s-a desprins la șase puncte de locul 11, care duce la barajul de retrogradare/promovare.  O gură importantă de oxigen pentru sibience, care încearcă să aibă un final de sezon liniștit.  În etapa viitoare, Cisnădie are o deplasare imposibilă, la liderul CSM București, meci programat pe 16 februarie.

Măgura: Măzăreanu – M. Neagu 8, Caliskan 8, Bardac 7, Roșu 5,  Gariaeva 4, Gjorgjijevska 2, Jlezi 2, Tătar. Antrenor: Alexandru Weber.

măgura cisnădie iese din impas - victorie pentru sibience, 36-34 cu mioveni

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu