drumul spre păltiniș rămâne închis - „utilajele acționează pentru redeschiderea circulației”

Drumul județean 106A, care face legătura între Sibiu și Păltiniș, a fost închis de autorități, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza ninsorii, viscolului și vizibilității reduse. Utilajele de deszăpezire acționează pentru a redeschide circulația în condiții de siguranță, anunță reprezentanții IPJ Sibiu. 

drumul spre păltiniș rămâne închis - „utilajele acționează pentru redeschiderea circulației”

Drumul spre Păltiniș (DJ 106A Sibiu- Păltiniș) este blocat pe ambele sensuri de sâmbătă noapte. Autoritățile au luat decizia închiderii acestei porțiuni din cauza ninsorii viscolite și vizibilității reduse. Deocamdată, drumul nu a fost deschis, dar utilajele sunt în teren pentru a-l deszăpezi.

„Precizăm că utilajele de deszăpezire acționează pentru redeschiderea circulației în condiții de siguranță imediat ce condițiile meteorologice o vor permite. Facem apel la conducătorii auto să respecte restricția de trafic”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Se circulă în condiții de iarnă pe toate sectoarele de drum național și județean, context în care polițiștii le reamintesc șoferilor să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică