accident pe strada malului - un șofer a intrat în intersecție fără să dea prioritate
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit, duminică după-amiaza, la un accident rutier produs la intersecția străzilor Malului și Ion Neculce din municipiul Sibiu. O femeie accidentată a fost transportată la spital. 

„Accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate auto, în accident fiind implicate 2 autoturisme. Șoferul unui autoturism, un sibian de 33 de ani, se deplasa pe str. Ion Neculce iar la intersecția cu str. Malului nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de către un bărbat in vârsta de 39 de ani, din Cisnadie”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 29 de ani, sibiancă, a fost ușor accidentată. „În accident au fost implicate două autovehicule și 5 persoane. Echipajele SMURD au evaluat medical toate cele 5 persoane; dintre acestea 4 nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O femeie în vârstă de 29 de ani a suferit un traumatism lombar și a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu