video: se închide drumul spre păltiniș - utilajele de deszăpezire nu pot acționa din cauza viscolului și vizibilității reduse

Ninge abundent, iar zăpada este viscolită, astfel că vizibilitatea este redusă pe drumul județean dintre Sibiu și Păltiniș. Din acest motiv, autoritățile au decis să închidă ambele sensuri de mers până când se va putea circula din nou în condiții de siguranță. 

Din cauza ninsorii abundente, a viscolului puternic și vizibilității reduse, începând cu ora 23:30, DJ 106A Sibiu – Păltiniș este blocat pe sensul spre Păltiniș. De la ora 24:00, vor fi blocate ambele sensuri.

„Precizăm că vizibilitatea redusă face imposibilă acțiunea utilajelor de deszăpezire, dar acestea vor acționa pentru redeschiderea circulației în condiții de siguranță imediat ce condițiile meteorologice o vor permite”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Poliția face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Ultima oră

Comentariul meu