VIDEO FOTO: Drumuri acoperite cu zăpadă - Trafic greu în Tălmaciu, Șura Mare, Tilișca, Avrig și Rusciori

Ninge abundent în mai multe localități din județul Sibiu. Pe mai multe drumuri se circulă îngreunat. În zonele unde utilajele au deszăpezit, fiindcă ninge viscolit, zăpada a ajuns înapoi pe carosabil. Cititori din mai multe localități ale județului au trimis imagini, pe adresa redacției Ora de Sibiu, reclamând condițiile grele de trafic.  

Este cod galben de vânt și ninsori în zonele joase ale județului Sibiu, iar pentru zona de munte meteorolgii au emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori și viscol.

Se circulă cu dificultate în multe localități din județ. De exemplu, la Șura Mare, drumarii au acționat pentru deszăpezirea carosabilului, dar fiindcă ninge viscolit, zăpada a ajuns din nou pe drum.

YouTube video

Și pe DN7 la Tălmaciu se circulă în condiții de iarnă.

YouTube video

Între localitățile Tilișca și Rod, oamenii acuză că până la ora 19:30 utilajele nu au intrat să deszăpezească drumul. „Așa ceva nu se poate! Nu au trecut să deszăpezească drumul Tilișca-Rod”, a scris o cititoare pe adresa redacției.

VIDEO FOTO: Drumuri acoperite cu zăpadă - Trafic greu în Tălmaciu, Șura Mare, Tilișca, Avrig și Rusciori

Drumul Național 1, între localitățile Avrig și Porumbacu, în jurul orei 20:20, era acoperit cu zăpadă și se circula cu dificultate.

YouTube video

S-a circulat cu dificultate și pe autostrada A1, între localitățile Sibiu și Boița, dar și între Sibiu și Miercurea Sibiului. Drumarii acționează pentru a îndepărta zăpadă de pe carosabil și îi sfătuiesc pe șoferi să circule prudent.

YouTube video

„Ia uitați ce autostradă avem, Boița – Sibiu, foarte frumos, niciun echipaj de deszăpezire. Mulțumim. Autostradă nouă făcută, uitați în ce hal se circulă”, a scris un cititor pe adresa redacției.

Se circulă în condiții grele și pe DN1 la Arpașu de Jos. TIR-urile au rămas blocate în nămeți, astfel că înaintează cu greu.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: Dezastru pe străzile din Sibiu – Mașini blocate pe Maramureșului 

Ultima oră

Comentariul meu