șelimbăr s-a impus cu 2-1 în testul de la cugir - visic și gele au marcat din nou
Formația de eșalon secund CSC 1599 Șelimbăr s-a impus azi, la Cugir, scor 2-1, în cel de-al doilea meci amical al iernii pentru echipa lui Claudiu Niculescu.
 Ștefan Visic a deschis scorul în minutul 8, după ce  a urmărit o minge șutată în bară de Nini Popescu.  Francezul Jordan Gele a făcut 2-0 în minutul 12, când a primit o pasă de la Nini Popescu și a șutat violent din interiorul careului.
 După pauză, echipa de Liga a III-a Metalurgistul Cugir a redus din handicap din penalty.  CSC 1599 Șelimbăr a mai avut ocazii prin Tătar, Năstăsie sau Denis Ursu. Nu a evoluat Mircea Manole, accidentat la ligamente, care va lipsi o bună perioadă.
S-a terminat 2-1 pentru Șelimbăr, a doilea succes din tot atâtea amicale disputate în iarnă de ”călăreții galbeni”. Sibienii au mai disputat un amical la Rm. Vâlcea, 2-0 cu echipa de Liga a IV-a, SCM, meci în care golurile au fost marcate tot de Visic și francezul Gele.
Urmează testele cu CSC Dumbrăvița (8 februarie), Minerul Costești (11 februarie) și CSM Slatina (18 februarie).
 CSC 1599 Șelimbăr: Mitrovic – Monea, Palmeș, Crișan, Mitrea, Lumbu, N. Popescu, Cărăruș, Luca, Gele, Visic. După pauză, Claudiu Niculescu a rulat tot lotul de jucători.

Ultima oră

Comentariul meu