optyu a deschis al patrulea magazin - aceleași servicii, oferte și brand-uri, acum și în noul kaufland de pe calea cisnădiei

Cel mai nou OptyU, în cel mai nou supermarket din Sibiu! Încă de la început, politica OptyU a pus pe primul plan clientul și rezolvarea problemelor sale de vedere. Așa a fost în primul magazin OptyU de pe galeriile Carrefour, așa a fost apoi în optica din mall Promenada, așa a continuat în magazinul OptyU de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Și așa va fi de acum, de când s-a deschis al patrulea magazin OptyU, în Kaufland-ul de pe Calea Cisnădiei.

”Ne-am dorit să fim prezenți și aici pentru clienții din această zonă, pentru a le facilita accesul la magazinul și serviciile noastre de optică. În toate celelalte trei locații ale noastre, și acum și în aceasta, cea mai nouă, din Kaufland-ul de pe Calea Cisnădiei, oferim aceeași calitate a serviciilor, avem personal calificat și brand-uri de renume, dar și prețuri accesibile tuturor. Nu facem însă rabat de la calitate!”, spune Oana Tarcea, manager OptyU.

Magazinele OptyU s-au făcut remarcate prin faptul că oferă consultații gratuite. Iar aparatul Vision- R 800, prezent în toate magazinele OptyU, inclusiv în cel din Kaufland Calea Cisnădiei, calculează dioptriile ”milimetric”, ceea ce înseamnă că lentilele sunt perfect adaptate nevoilor clientului.

/

Așadar, în noul magazin OptyU din Kaufland-ul de pe Calea Cisnădiei, sibienii vor regăsi aceleași servicii de calitate cu care au fost obișnuiți până acum de OptyU, dar și aceleași oferte care vin în întâmpinarea clienților.

Zilele acestea, majoritatea ramelor pentru ochelarii de vedere din colecțiile vechi au o reducere de 50%, iar cele din colecțiile noi se cumpără cu 30% mai puțin.

Indiferent în ce zonă a Sibiului locuiți, dar aveți nevoie de ochelari de vedere sau de soare, cu siguranță găsiți un magazin OptyU în apropiere. Și indiferent pe care îl alegeți, veți avea parte de aceeași calitate a serviciilor și produselor.

OptyU galeriile Carrefour, mall Promenada, bulevardul Nicolae Bălcescu, și acum Kaufland Calea Cisnădiei.

Urmărește promoțiile și serviciile Optyu pe Facebook și Instagram

Ultima oră

Comentariul meu