update: ninge viscolit pe autostrada a1 în județul sibiu - circulație închisă între cunța și boița

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență pe autostrada A1. Pe tronsonul dintre municipiul Sibiu și orașul Miercurea Sibiului ninge viscolit, iar circulația este îngreunată. 

UPDATE

Reprezentanții DRDP Brașov anunță că, din cauza condițiilor meteorologice, traficul rutier se închide pe porțiunea de autostradă dintre Cunța și Boița. Din cauza ninsorii viscolite, vizibilitatea este redusă la sub 10 metri.

Polițiștii sibieni le recomandă cetățenilor să se intereseze din timp asupra condițiilor de drum și asupra eventualelor restricții de circulație impuse preventiv pe unele sectoare. Conducătorii auto trebuie să manifeste prudență la volan mai ales atunci când circulă pe drumurile acoperite cu polei sau zăpadă pentru a evita producerea unor accidente.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pe autostrada A1, între km 250+000 – 280+000, pe tronsonul Sibiu – Miercurea Sibiului, stratul de zăpadă măsoară un centimetru. Ninge viscolit pe acest sector și se circulă în condiții de iarnă.

CITEȘTE ȘI: Cum se circulă în Sibiu – Drumarii intervin în Păltiniș 

Drumarii sunt în teren pentru a deszăpezi autostrada. Deocamdată nu se pune problema închiderii porțiunii de drum, însă șoferii sunt rugați să circule cu prudență.

Ultima oră

Comentariul meu