wizz air suspendă cursele aeriene de la sibiu către madrid
Sursa foto: Aeroportul Internațional Sibiu

După ce a suspendat la începutul acestui an cursele către Frankfurt Hahn (detalii aici), magharii de la Wizz Air au decis să renunțe din 23 martie și la cursele operate către capitala Spaniei, de pe aeroportul din Sibiu. Totuși în orarul de zboruri al companiei maghiare, cursele către Madrid ar urma să se reia la finele lunii octombrie 2023.

Vești proaste pentru sibienii care și-au planificat să zboare de la Sibiu către singura destinație operată către Spania. Wizz Air a decis să suspende cel puțin pe perioada de vară, toate cursele către și dinspre Madrid. Ultimul zbor planificat este pe 23 martie 2023. Pe planificatorul de curse al companiei maghiare, zborurile ar urma să se reia din 31 octombrie, cu o frecvență de două curse pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă.
CITIȚI ȘI: Ryanair renunță la toate cursele aeriene din Sibiu – O parte din ele le mută la Cluj

Decizia vine la câteva zile după ce au fost suspendate zborurile dintre Sibiu și Frankfurt Hahn.
În aceste condiții sibienii vor mai putea zbura cu compania maghiară doar către Londra, Dortmund, Baden-Baden, Memmingen și Nurnberg.
CITIȚI ȘI: Wizz Air suspendă zborurile de la Sibiu către Frankfurt Hahn
Anunțul vine la câteva săptămâni după ce compania Ryanair a decis să suspende toate cursele operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu (detalii aici).

Ultima oră

Comentariul meu