se repară depoul mocăniței - sibienii pot dona geamuri
Asociația Prietenii Mocăniței are planuri mari cu depoul mocăniței din Sibiu. Voluntarii fac apel la sibienii care au din întâmplare bucăți de sticlă sau geamuri pe care nu le mai folosesc și le pot dona.
Depoul mocăniței din Sibiu are nevoie de intervenții majore pentru a putea fi readus la viață. Voluntarii din cadrul asociației au început lucrările, însă au nevoie de geamuri sau bucăți de sticlă pentru a reface ferestrele. Tot ei vor lua geamurile direct de la casele sibienilor care vor să doneze. „Este o clădire foarte mare și lucrările vor dura foarte mult, nu putem estima, mai ales că din ea a fost furat tot fierul, toate geamurile au fost sparte, acoperișul este stricat. Noi deja îl folosim ca depou. Este vorba de sute bucăți mici de geam. Manopera o facem noi și știm că oamenii au pe acasă sticlă de care vor să scape”, spune Mihai Boltor, reprezentant al Asociației Prietenii Mocăniței.
se repară depoul mocăniței - sibienii pot dona geamuri
Treptat, depoul va fi readus la viață cu ajutorul voluntarilor și mai ales al sibienilor. „Douăzeci de ani de abandon și-au pus amprenta, mă rog, piatra, pe geamurile depoului mocăniței din Sibiu. Acum e al nostru și ne-am apucat de reparații, dar avem nevoie de puțin ajutor, așadar, dacă aveți sticlă de geam uitată prin vre-un colț, îi puteți da o nouă viață pe o clădire monument istoric. Cele mai mici dimensiuni de care avem nevoie sunt 19 cm / 21 cm. Contactați-ne și venim noi după ea. Și doar un share ne ajută”, anunță Asociația Prietenii Mocăniței pe pagina de facebook.

Ultima oră

Comentariul meu