foto: moarte cumplită - bărbatul din avrig, dispărut de acasă, găsit înghețat pe marginea drumului 

Ursan Vasile, sibianul în vârstă de 64 de ani, dat dispărut de către un vecin, a fost găsit. Din păcate însă, omul nu mai este în viață. Acesta a fost depistat pe un câmp din apropiere de Mârșa, înghețat și acoperit de zăpadă. 

Un bărbat din orașul Avrig a sesizat poliția și a anunțat că nu și-a mai văzut vecinul încă de la mijlocul lunii ianuarie. De duminică, de când a fost dată alerta, oamenii legii au pornit în căutarea sibianului Vasile Ursan. 

Bărbatul în vârstă de 64 de ani ar fi plecat de acasă în 16 ianuarie. Era subțire îmbrăcat, conform declarațiilor vecinului. Purta pantaloni de pijamale, papuci de cauciuc și nu avea șosete. Avea pe cap o căciulă și purta o geacă. Au trecut două săptămâni de atunci și, în sfârșit, a fost depistat. Din păcate însă, omul nu mai este în viață. 

foto: moarte cumplită - bărbatul din avrig, dispărut de acasă, găsit înghețat pe marginea drumului 

Bărbatul a fost găsit decedat pe marginea drumului, în zona unui câmp din localitatea Marșa, înghețat bocnă și acoperit cu zăpadă. „În dimineața zilei de 3 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig, polițiștii din cadrul Grupei Canine a Serviciului Ordine Publică, precum și voluntari au efectuat căutări extinse în zona adiacentă orașului Avrig în vederea depistării numitului Ursan Vasile, a cărui plecare voluntară de la domiciliu, din data de 16 ianuarie, a fost sesizată la data de 28 ianuarie. Cu sprijinul membrilor Asociației Rescue 4×4, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit într-o zonă greu accesibilă din afara localității Mârșa”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sursele Ora de Sibiu spun că nu ar fi murit în condiții suspecte și nu ar fi fost victima vreunei infracțiunii. Se ia în calcul ipoteza că sibianul ar fi consumat băuturi alcoolice, a căzut pe drum și așa și-a găsit sfârșitul. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului.

Ultima oră

Comentariul meu