trei etape de suspendare pentru arbitrele care au dezavantajat măgura cisnădie în jocul de la bistrița

Arbitrele internaționale Georgiana Murariu și Mihaela Paraschiv, care au condus partida Gloria Bistrița Năsăud – Măgura Cisnădie, scor 36-29, au fost suspendate pentru trei etape, după greșelile făcute împotriva echipei sibiene.

Măgura Cisnădie a pierdut la Bistrița, 29-36 (16-18) într-un joc televizat pe Pro Arena, contând pentru ultima etapă a turului Ligii Florilor. La finalul jocului, antrenorul Măgurii, Alexandru Weber a acuzat arbitrajul și a anunțat că va face memoriu la Comisia de Arbitri din cadrul Federației de specialitate.

Comisia Centrală de Disciplină a Federației a anunțat azi oficial suspendarea cuplului de arbitre internaționale Georgiana Murariu si Mihaela Paraschiv (ambele din Neamț) pentru trei etape, pentru erorile comise în acest joc.

”Referitor la solicitarea de  ratificare a Hotărârii Comisiei Centrale de Arbitrii  nr. 26/30.01.2023, Comisia Centrală de Disciplină constatând că sunt îndeplinite condițiile art. 25, în baza art. 2.2, raport la art. 26.3 lit.a) din Regulamentul Disciplinar al FRH, sezon competițional 2022-2023, admite cererea de ratificare și înscrie hotărârea în Registrul de Evidență Sancțiuni, după cum urmează: sancționarea cuplului de arbitrii Murariu Georgiana/Paraschiv Mihaela, delegați la jocul de Liga Națională – feminină, dintre echipele CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud – CS Măgura Cisnădie, disputat la data de 22.01.2023, la Bistrița Năsăud, cu suspendare pentru 3 etape, începând cu data de 01.02.2023, conform art. 21 alin.2 lit.a) din Regulamentul de organizare și funcționare a CCA” este comunicatul postat după ședința Comisiei de Disciplină din 31 ianuarie.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu