inter sibiu s-a reunit - brian lemac, primul transfer oficial la echipă

Inter Sibiu s-a reunit miercuri, pe terenul sintetic din vecinătatea  Stadionului Municipal, sub conducerea antrenorului Călin Moldovan.

La reunire a fost prezent și atacantul Brian Lemac (27 ani), venit de la echipa de Liga a III-a CSM Deva, unde a marcat două goluri în cele opt partide disputate în toamnă. ”Este un atacant puternic, bătăios, cred că este exact ce ne trebuie. Va fi un plus pentru noi” a anunțat președintele Teodor Birț. Lemac a mai evoluat la U Cluj, Pandurii, Cugir, Comuna Recea, CSM Focșani, Minaur Baia Mare și CSM Deva.

Transferurile nu se vor opri, în zilele următoare fiind așteptați și alți jucători. ”Vom mai aduce doi fundași centrali și un fundaș dreapta. Nu pleacă nimeni, am fost foarte puțini în prima parte a sezonului” a mai declarat Teodor Birț.

Inter Sibiu va disputa primul amical al iernii sâmbătă, de la ora 10.00, la Rm. Vâlcea, contra echipei locale SCM. Ca și Inter, SCM activează în Liga a IV-a și are ca obiectiv promovarea în Liga a III-a. La acest joc este așteptat să ajungă și un fundaș central, cu care clubul a ajuns deja la un acord verbal.

Inter Sibiu este pe locul 2 în Liga a 4-a, având trei puncte în spatele liderului ACS Mediaș 2022.

inter sibiu s-a reunit - brian lemac, primul transfer oficial la echipă

 

 

Ultima oră

Comentariul meu