foto video acțiune “în forță” a poliției la sibiu - toți șoferii și pietonii circulau exemplar când vedeau agenții în trafic

Polițiștii sibieni au desfășurat miercuri, 1 februarie, o activitate de responsabilizare a participanților la trafic. Aceștia au atenționat atât pietonii, cât și conducătorii auto despre  riscurile care pot apărea în zonele aglomerate, atunci când nu sunt respectate regulile de circulație.

 „La nivelul județului Sibiu desfășurăm o activitate de responsabilizare a participanților la trafic, atât pietoni, cât și conducători auto. Ceea ce urmărim este să se circule în siguranță în zona trecerilor de pieton. Pe pietonii pe care îi observăm în trafic că nu respectă regulile care le oferă siguranță, le oferim câte o recomandare și avem posibilitatea de a le da chiar și recomandări scrise, adică pliante” ne-a spus inspectorul principal Ionuț Natea.

Sibienii încântați de activitatea poliției

Sibienii au fost receptivi la informațiile transmise de poliție și au considerat astfel de activități ca fiind extrem de utile pentru orașul transilvănean. „O acțiune extraordinar de bună, sper să continue tot timpul” a spus Răzvan Ghiță.

„Mi se pare un lucru bun faptul că pentru că ne oferă informații în plus, poate unele pe care nu le știm deja sau niște informații pe care nu le luăm în considerare” a spus Daria.

De asemenea, realizarea constantă a unor activități de genul acesta este considerată un lucru bun. „Cred că este un lucru foarte bun și aș susține să se întâmple tot mai multe astfel de activități” ne-a spus Bogdan. Importanța activității a fost observată și de Alexandra, care ne-a transmis faptul că aceast[ activitate este eficientă și speră ca ea să ajungă la câți mai mulți oameni.  

foto video acțiune “în forță” a poliției la sibiu - toți șoferii și pietonii circulau exemplar când vedeau agenții în trafic
foto video acțiune “în forță” a poliției la sibiu - toți șoferii și pietonii circulau exemplar când vedeau agenții în trafic

Pliante informative oferite de polițiști

Pliantele pe care polițiștii sibieni le-au împărțit conțineau informații legislative, măsuri de precauție pe care pietonii ar trebui să le urmeze atunci când traversează o trecere, dar și o statistică privind situația accidentelor rutiere grave în care au fost implicați pietoni.

Activitatea s-a desfășurat pe strada Vasile Milea, încă de la primele ore ale dimineții. Această locație a fost aleasă pentru un ultima an, cele mai multe accidente rutiere de acest tip au avut loc aici.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu