expoziție de găini exotice și iepuri la sibiu – puteți să și cumpărați. prețurile încep de la 100 de lei
foto: arhivă

O expoziție de păsări de curte și iepuri va avea loc în perioada 10-12 februarie, pe Strada Rahovei, nr.25. Zeci de găini exotice și iepuri de rasă vor încânta privirile iubitorilor de animale.

Sibienii sunt așteptați la la cea de-a 26-a ediție a expoziției „Păsări și animale mici”. Aceștia vor putea admira găinile și iepurii și în același timp pot să și cumpere exemplarele de care sunt interesați. Prețul găinilor începe de la 100 lei și poate ajunge la câteva sute de lei în funcție de rasa fiecăreia.

În cadrul expoziției vor fi expuse zeci de rase de găini precum Brahma, Sussex, Orpington, Wiandotte, Plymout, Australorp, Marans, cocoș Hamburg sau Araucana – găinile care fac ouă verzi fără colesterol. De asemenea, cei interesați pot să participe la tombola din cadrul evenimentului, unde biletul costă un leu.

Expoziția „Păsări și animale mici” va fi deschisă publicului larg vineri, 10 februarie, de la ora 12:00 și va ține până la ora 18:00. Sâmbătă programul va fi între orele 9:00 și 18:00 și duminică între orele 9:00 și 14:00. Evenimentul este organizat de Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și Direcția Agricolă Județeană Sibiu. Intrarea costă 5 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ma amuza expresia ” oua verzi fara colesterol”. Nu stiam ca ou l are colesterol.Credeam ca intalnim doar la oameni acest colesterol. Da, sunt anumite alimente care nu ne produc colesterol.Asta da. Formularea corecta, din punctul meu de vedere este, oua verzi care nu produc colesterol.