distracție toată noaptea la caro sibiu - atmosferă inedită cu alexandra istine, ciprian popa și dexter

Primul weekend din luna februarie se anunță a fi unul distractiv, plin de petreceri cu muzică bună și oameni de calitate. Caro a pregătit pentru toți cei cu chef de distracție două seri incendiare în locația din apropierea centrului Sibiului.

Dacă încă nu ai planuri pentru weekend, Caro a pregătit pentru acest sfârșit de săptămână petreceri cu DJ cunoscuți și artiști apreciați. Într-un cadru nou, cu băuturi pregătite de cei mai buni barmani, Caro îi așteptă pe sibieni să se distreze până dimineața. Ciprian Popa, Alem și Dexter sunt cei care vor face o atmosferă inedită vineri seară, 3 februarie, la clubul de pe strada Gimnasticii, nr. 39. Înainte de 00:00, intrarea costă 10 lei, iar după va costa 20 lei.

distracție toată noaptea la caro sibiu - atmosferă inedită cu alexandra istine, ciprian popa și dexter

„Hands up pentru prima petrecere @pun.c.t.e din acest an. De data aceasta vrem să vă surprindem cu o noua locație, situată în Piața 90, lângă Teatrul Național Radu Stanca, chiar în inima Sibiului, unde ne vor încânta urechile artiștii locali” anunță artiștii.

Distracția continuă și sâmbătă, 4 februarie, pe ritmurile celor mai noi melodii mixate de renumitul DJ ADRIANO. Petrecerea începe la ora 22:00, iar accesul este liber pentru toată lumea. Rezervările se fac la numărul de telefon 0758 659 223. Sibienii sunt așteptați să se distreze până la orele dimineții.

 

Ultima oră

Comentariul meu