o asociație din sibiu caută voluntari - zeci de pisici abandonate au nevoie de îngrijire și atenție

Asociația „Protecția Animalelor și a Naturii” (PAN) caută voluntari pentru a avea grijă de pisicile de la adăpostul din Sibiu. Iubitorii de animale care vor să dea o mână de ajutor organizației sunt așteptați să se înscrie prin completarea unui formular online.

Membrii Asociației PAN caută persoane disponibile să își dedice o parte din timp pentru a îngriji cele mai simpatice pisici care așteaptă să fie adoptate. Activitățile ca și voluntar implică curățenie, hrănirea pisicilor, schimbarea apei. Prin intermediul voluntariatului va fi asigurat contract de voluntariat, plus adeverință și scrisoare de recomandare.

Asociaţia PAN – Protecţia Animalelor şi a Naturii este o organizaţie non-guvernamentală, constituită în anul 2013 și salvează anual zeci de animale abandonate din Sibiu. Principalele scopuri ale asociaţiei sunt promovarea ideii de protecție, salvare şi îngrijire a animalelor domestice abandonate. De asemenea, creșterea responsabilităţii persoanelor care au animale de companie este un alt mesaj pe care reprezentanții asociației vor să îl transmită.

 

Ultima oră

Comentariul meu